DUPLI IZAZOV: Crvena zvezda na iskušenju, isprati je i ti – PREUZMI POKLON TIKET

Vreme je za novi izazov. Fudbaleri Crvene zvezde nemaju mnogo vremena da žale zbog remija sa Vojvodinom na startu Super lige Srbije, jer već sada moraju da se okrenu novim obavezama i utakmici protiv Kairata u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izabranici Dejana Stankovića pred sobom imaju dobro poznatog rivala, koji u ovom momentu predstavlja veliki izazov, a ujedno i mi imamo zanimljiv izazov za tebe.

Evo o čemu se radi. Kladionica Meridian ti poklanja TIKET PO IZBORU U IZNOSU OD 500 RSD, a na tebi je samo da pokažeš malo fudbalskog znanja i možeš se obogatiti!

Dakle, klikom OVDE preuzimaš bonus od 500 RSD, a nakon toga baci pogled na meridianbet.rs sajt, jer te tamo čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Sve ti je na dohvat ruke, na tebi je samo da se prepustiš čarima fudbala i klađenja. Verujemo da će navijači Crvene zvezde baš ovu utakmicu staviti na tiket, pa evo nekoliko korisnih informacija.

Ova dva tima odmeriće snage u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a to im neće biti prvi međusobni susret. Njihovo rivalstvo traje još od sezone 2002/2003.

Prvi susret odigran je 15.avgusta u Kazahstanu, a Crvena zvezda je savladala domaćina sa 2:0 golovima Igora Bogdanovića u 43. i Dragana Mrđe u 66.minutu.

Revanš utakmica odigrana je 14 dana kasnije pred oko osam hiljada gledalaca na „Marakani“, a Zvezda je slavila 3:0.

Drugi susret usledio je 2015. godine, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvom susretu slavio je Kairat na „Marakani“ rezultatom 2:0. u revanšu su slavili 2:1, pa se Zvezda tada baš nije proslavila.

Ali, evo prilike za popravni. Prva utakmica igra se u Almatiju u 16 časova po srpskom vremenu, dok je drugi meč na programu 28. jula u 20:30 na stadionu „Rajko Mitić“.

U to ime, bukmejkeri Meridiana su spremili fantastične kvote za prvi meč!

Kec je 3.10, iks je 3.00, a dvojka 2.40. Jasno je da je Zvezda favorit, pa ostaje da vidimo da li će to i opravdati, a onda doneti I BRDO KEŠA vernim kladioničarima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE