Stanković posle poraza: Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti

Fudbaleri Crvene Zvezde poraženi su danas od Kairata u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rezultat je bio 2:1 tako da crveno beli odlaze sa minusom pred revanš. Mnogo briga je zadala današnja igra treneru Dejanu Stankoviću koji je izneo svoje utiske nakon meča.

Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobedu u Beogradu. Dosta se direktno i gralo i ono o čemu smo pričali – prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje. – rekao je on.

Uprkos lošem rezultatu, šef struke Crvene Zvezde gaji optimizam:

Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren.

Naredni meč ova dva rivala igra se za sedam dana a ko kod da prođe ili izgubi, igraće sa nekim iz duela Alaškert – Šerif Tiraspolj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE