Stanojević iskren: Nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu, zanima me samo Partizan

Partizan je spreman za debi u Evropi protiv Dunajske Strede u okviru kvalifikacija Ligu Konferencija.

Aleksandar Stanojević je pričao o tom meču na konfernciji za novinare pričao o tom meču i istakao da mu je samo to bitno.

To je zemlja u fudbalskom usponu, baš kao i tim, koji je sastavljen od 23 ili 24 internacionalaca. Igraju u sistemu 3-5-2, promenili su formaciju u toku priprema. Podsećaju na reprezentaciju Mađarske, znamo odakle nam preti opasnost. Gledali smo sve njihove pripremne utakmice, kao i neke iz prethodne sezone. Doveli su sada dva nova igrača koja se uklapaju u njihov sistem i verujem da bi mogli da debituju, a štopera iz austrijske lige očekujemo čak u startnoj postavi. Sve smo analizirali, opasni su u napadu i ne verujem da će nas iznenaditi, rekao je Stanojević.

On je istakao da ga zanima samo prolaz crno-belih, i da ga ne zanima šta rade ostali srpski klubovi u Evropi.

Nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu. Gledam kako da Partizan ode dalje. Ljudi koji vode srpski fudbal bi trebalo da se bave tim stvarima. Imali smo utakicu u subotu, naredna je sutra, zatim za tri dana… Još kad bih se bavio srpskim fudbalom…. Nama želim sve najbolje, jasan je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE