Mornar dovodi hrvatskog NBA prospekta?

Mornar je odlučio da u potpunosti rekonstruiše ekipu.

Posle prošle sezone u kojoj su se u potpunosti oslonili na američke košarkaše, čini se da su ove godine napravili zaokret i da žele da postanu centar za razvitak igrača iz regiona.

Posle zvaničnog dolaska četvorice košarkaša, na red je stigao i veomatalentovani hrvatski košarkaš.

Naime, igrač Cibone Lovro Gnjidić nalazi se blizu prelaska u Mornar, i to je potvrdio i Đorđije Pavićević, prvi čovek kluba.

Čitao sam kako neki potcenjuju Mornar i ono što Gnjidić kod nas može imati. Nije mi ugodno čitati takve izjave, ali imam utisak da neki ljudi žive u davnim vremenima. Cibona je pojam, Cibona je za mene najveći klub s ovih prostora. No, Cibona ima puno problema već niz godina. S druge strane Mornar iz Bara velikim koracima grabi napred. Pogledajte naše rezultate, a dođite u Bar pa pogledajte uslove koje naši igrači imaju na raspolaganju. I koje nudimo Gnjidiću. Mi ga vidimo kao NBA projekat, nudimo mu vrhunski rad, sjajne saigrače i sve što treba da se njegov neupitni talent pretvori u igračku klasu. Gnjidić je sve to prepoznao i zato želi da dođe, rekao je Pavićević za “Sportske novosti“.

Gnjidić je rođen 2001. godine, igra na poziciji beka i visok je 197 centimetara. u protekloj sezoni je odigrao 16 utakmica u ABA ligi, i u proseku je postizao 6,3 poena po meču za skoro 15 minuta provedenih na terenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE