NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Dominacija srpskih klubova u Ligi konferencija!

Nakon što je startovala Super liga Srbije, vreme je da naše najbolje timove gledamo i u Evropi. Dok Crvena zvezda krči put ka Ligi šampiona, Partizan, Vojvodina i Čukarički se upuštaju u nešto sasvim novo – Ligu konferencija.

Najavljeno-učinjeno. UEFA je spremila novi plan i novo takmičenje, pa ostaje da vidimo kako će izgledati i da li će to biti dobar put za naše timove.

A, kako je kladionica Meridian takođe najavila iznenađenja – nije izneverila. Dok pratiš i navijaš za srpske timove, ne propusti priliku da iskoristiš POKLON TIKET OD 500 RSD.

Sve što treba da uradiš jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu, preuzmeš bonus i izabereš svoje favorite.

Dakle, SAMO JEDAN KLIK i keš je tvoj. A, evo ideja šta to možeš da staviš na tiket.

PANEVEŽIS – VOJVODINA

(Četvrtak 17.30)

Iza “stare dame” je vrlo turbulentan period, ali u novoj sezoni čini se da neke stvari polako dolaze na svoje. Nakon odlaska Nenada Lalatovića, tim je preuzeo Sljavoljub Đorđević i već na debiju pokazao da poseduje vrhunski talenat. Nakon remija sa Crvenom zvezdom u prvom kolu Super lige Srbije, vreme je da Vojvodina izađe na evro scenu. Rival je, ne tako poznati, Panevežis, tim iz Litvanije. Panevežis je u svojoj istoriji osvojio Kup Litvanije, a najbolji plasman u nacionalnom šampionatu bio mu je peto mesto. Inače, ovo je prvi izlazak u Evropu, te se tako ni Vojvodina nikada nije sastala sa njima. Ali, vreme je da ih dobro prouče i, nadamo se, i pobede.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – posetite sajt meridianbet.rs i detaljno proučite ponudu.

PARTIZAN – DUNAJSKA STREDA

(Četvrtak 21.00)

Na svom terenu Partizan, posle sjajne partije u Super ligi Srbije, dočekuje slovenački tim sa kojim se ranije nikada nije susreo. Možda je iz tog razloga ovaj tim velika nepoznanica, ali nema sumnje da je ceo stručni štab beogradske ekipe radio na pripremi. U slovenačkom šampionatu u toku je plej-of, a Dunajska streda se nalazi na drugom mestu, te nema sumnje da je u dobroj formi. Ipak, crno-beli mogu da budu zadovoljni svojim izdanjem i ubedljivom pobedom nad Prolterom, pa razloga za brigu nema, ali za oprez ima.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – posetite sajt meridianbet.rs i detaljno proučite ponudu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Baskonija oslabljena protiv Virtusa

KK Baskonija biće oslabljena u bitnom meču Evrolige protiv Virtusa. Duško Ivanović ne može da računa na jednog od najboljih...

POVEZANE OBJAVE