Totenhem blizu dogovora sa jednim od najboljih fudbalera Atalante

Od dolaska Fabija paratićija na mesto direktora Totenhema, Serija A je postala glavni izvor kupovine za klub iz Londona.

Tačnije Atalanta. Posle dolaska Fabija Golinija, golmana kluba iz Bergama, blizu dolaska je i Argentinac Kristijan Romero.

Interesovanje Paratićija za Argentinca ne čudi, s obzirom da je on učestvovao u njegovo dovođenje u Juventus iz Đenove. Romero nikada nije ostao u Torinu, uvek je išao na pozajmice, au Bergamu je dostigao status jednog od najcenjenijih štopera.

Lične uslove su dogovorili sa Romero, on je pristao na ugovor do 2026. godine. Ostalo je da se dogovore dva kluba. Atalanta traži 45 miliona evra, plus 10 miliona u bonusima. Poznato je da su tvrdi pregovarači i da uvek svoje igrače prodaju po jako visokim cenama.

Romero je bio član reprezentacije Argentine koja je nedavno osvojila Kopa Ameriku. Odigrao je tri utakmice na takmičenju, među kojima i finale protiv Brazila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POVRATAK NA KLUPU: Petrović je njih prvo pozvao (FOTO)

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović ponovo se aktivirao i našao nov posao. Zapravo, vraća se na poziciju selektora Brazila i...

POVEZANE OBJAVE