Stanković pred Mladost: Očekujem da odigramo dobro

Fudbaleri Crvene Zvezde loše su ušli u ovu sezonu. Nakon remija sa Vojvodinom bez golova, crveno beli su doživeli poraz u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Kairata.

Za razliku od prošle sezone, tim ne postiže više toliko golova a i nova odbrana se još uvek nije uigrala. I dalje je nejasno zbog čega do skora jedan od ključnih igrača u Zvezdinoj defanzivi Miloš Degenek ne igra ove godine.

O tome se oglasio i trener Dejan Stanković pred duel sa Mladošću iz Lučana:

Vidim da se dosta priča o Milošu, koji je fenomenalan momak i profesionalac. Iako nije sada u prvom planu ne znači da neće biti. Stavio bih tačku na rekla-kazala priče da imam problem s njima. Kako mogu da imam lični problem s nekim? Normalno je da je svaki igrač nezadovoljan na klupi. I meni se isto dešavalo, pa bih ‘pobio sve’. To je sportsko nezadovoljstvo. Doneo sam sportsku odluku, Degenek pošteno radi i ja stojim iznad svojih odluka.– rekao je Stanković.

On se između ostalog osvrnuo i na prošli meč protiv Kairata a zatim je analizirao narednog protivnika:

Znam da je Crvena zvezda jednako rezultat. Nebitno kakva je utakmica bila, 1:0 bilo bi drugačije. Priželjkujem utakmicu kao protiv Vojvodine i gol na vreme, da nam olakša. Da igrači ‘kliknu’ i izađe sve ono iz prošle sezone, ne može fudbal da se zaboravi za četiri dana. Dolazimo iz dva meča, gde nismo uzeli bodove. Meč sa Mladosti treba da nam vrati pobedonosni ritam, da nema kalkulacija. Očekujem da odigramo dobro, vratimo samopouzdanje i napravimo dobru uvertiru pred sredu.– zaključio je Stanković.

Foto: FK Crvena Zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE