Uzbudljiv sportski dan: Evo kada igraju naši olimpijci

Olimpijske igre su danas zvanično otvorene i svi s nestrpljenjem očekuju nastupe naših sportista.

Iako su takmičenja u pojedinim sportovima već počela, sutra je važan dan za našu zemlju.

Jovana Arsić biće prva koja će nastupiti u skifu 1 sat nakon ponoći a oko 3:20 ujutru vesla naš dvojac bez kormilara Miloš Vasić – Martin Mačković.

Na borilišta izlaze i troje naših strelaca. Andrea Arsović i Sanja Vukašinović takmiče se u disciplini vazdušna puška od 2 ujutru a oko 6 časova ujutru Damir Mikec će gađati iz vazdušnog pištolja.

Stonoteniseri Pete Žolt i Dimitrije Levajac svoje mečeve igraju od 2 časa iza ponoći dok oko 3 sata nastupa tekvondoistkinja Tijana Bogdanović u kategoriji do 48 kilograma.

Džudistkinja Milica Nikolić startuje na OI oko 4 sata izjutra a posle nje će i ekipa u basketu tri na tri koju čine: Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić. Marko Savić i Stefan Kojić će im biti izmene.

Neće izostati ni nastupi naših tenisera. Prvi na teren izlazi Miomir Kecmanović protiv Kamila Majšaka od 7 sati. Nina Stojanović igra protiv Nao Hibino od 4 sata dok u dublu oko 10 časova igraju Ivana Jorović i Aleksandra Krunić.

Oko podneva na redu su plivači, Anja Crevar na 400 metara mešovito dok Čaba Silađi nastupa u disciplini 100 metara prsnim stilom.

Foto: Olimpijski komitet Srbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE