Bogdanović nakon bronze: I dalje mi je krivo što sam ispala u prvom kolu

Tekvondoistkinja Tijana Bogdanović osvojila je danas drugu medalju za Olimpijski tim Srbije.

Nakon srebra Damira Mikeca, ona se okitila bronzom pošto je ubedljivo pobedila Japanku Miju Jamadu.

Jako sam srećna zbog medalje. Srećna sam što sam dobila drugu šansu da se borim za odličje na ovim Olimpijskim igrama. I dalje mi je krivo što sam ispala u prvom kolu, ali devojka iz Španije je jako dobra i spremna za ovaj turnir. U Riju sam ja bila na njenom mestu, bila sam najmlađa, ona je sada na mom mestu i razumem kako razmišlja, nema šta da izgubi, ne sumnjam da će osvojiti zlatno.– rekla je ona a preneo Olimpijski komitet Srbije.

Bronzu je posvetila izvršnom direktoru OKS Damiru Štajneru koji nije mogao da otputuje u Tokio:

Vrlo je važno da napomenem u ime celog mog tima, da ovu medalju posvećujemo Damiru Štajneru, izvršnom direktoru Olimpijskog komiteta Srbije koji nažalost zbog nesrećnih okolnosti nije sa nama u Tokiju, ali znam da je u mislima sa nama i da nam šalje pozitivnu energiju kao i uvek. Pored toga medalju želim da posvetim mojoj baki koja nas je napustila pre dva meseca, Znam da bi sada bila ponosna na mene, kao što je uvek bila.– zaključila je Tijana.

Foto: Twitter printscreen/OKSrbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAO BEZ TRENERA: Ova stvar je ubrzala rastanak Đokovića i Ivaniševića

Srpski teniser Novak Đoković u nastavak sezone ulazi bez trenera. Nakon skoro pet godina, prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem....

POVEZANE OBJAVE