Druga medalja za Srbiju: Tijana Bogdanović osvojila bronzu!

Bogdanović – Miju Jamada 20:6

Srpska tekvondoistkinja Tijana Bogdanović osvojila je drugu medalju za Srbiju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Ona je u meču za bronzu bila bolja od Japanke Miju Jamade. Naša Tijana je kontrolisala ceo meč i imala više konkretnih udaraca zbog čega je ubedljivo slavila.

Japanka je bolje počela meč i stekla prednost ali je Tijana odmah uzvratila istim udarcem. Odmah nakon je postigla još 3 boda zahvaljujući udarcu u glavu. Nerešenim rezultatom završila se prva runda jer je Japanka uspela takođe da udari našu takmičarku u glavu što joj je donelo 5 bodova ukupno.Tijana

Naša Tijana je bolje počela drugu rundu i udarcem u oklop stekla prednost od 7:5. Na kraju je Japanka ispod pojasa udarila našu tekvondoistkinju što je povisilo rezultat na 8:5 pred treću rundu.

Tijana je odlično počela i treći deo borbe jer je osvojila 5 poena udarcem u glavu iz okreta. Ponovo je Bogdanović udarila protivnicu u oklop stekavši 10 poena prednosti. Tako se i završilo i Srbija već ima dve medalje na olimpijskim igrama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE