Nijedna kompanija nije uradila ono što je uspeo Meridian i to – ZA SAMO MESEC DANA! (FOTO)

Italija šampion u fudbalu, a Meridian u nagradnim igrama!

Kratko i jasno – samo tokom trajanja nedavno završenog Evropkog prvenstva Meridian je svojim igračima uručio nagrade vredne POLA MILIONA EVRA!

Što i ne čudi kada se pogleda impozantan spisak premija i dobitnika. 

Od Meridiana igračima najnoviji AUDI, keš bonusi i preko 50 nagrada

EURO je prošao u znaku sjajnih golova i zaslužene titule Azura, ali i do sad neviđene nagradne igre Meridiana, koji je tokom trajanja prvenstva poklonio NAJNOVIJI AUDI igraču sa najvećim brojem odigranih tiketa – KRALJU KLAĐENJA koji dolazi iz Kikinde.

Kralju, ali i desetinama drugih, kojima je glavna nagrada za dlaku izmakla. Drugoplasirani igrač osvojio je 50.000 RSD, svi od 3. do 10. mesta nagrađeni su sa 20.000 DINARA, a oni od 11. do 30. mesta sa po 5.000 DINARA!

Novčane nagrade, Vespa, letovanja, egzotična putovanja, najnoviji iPhone uređaji, spa vaučeri, fudbalske lopte… Meridian je nagradama opremio toliko dobitnika da bi ih mogao smestiti na tek omanji fudbalski stadion!

Dok se tokom Evropskog prvenstva vodila trka u broju odigranih triketa, na uplatnim mestima kladionice Meridian ključala je bitka u “Lavovskoj borb“ za još vrednih nagrada:

– Vespa Sprint 50 Red

– Letovanje na Kritu za dve osobe

– 3x iPhone 12

– Spa za dve osobe na Zlatiboru

– 500+ fudbalskih lopti

Meridian sprema još mnogo iznenađenja, a za početak – ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji – DOBIJATE POKLON TIKET PO IZBORU OD 500 RSD!

Meridian donira po 100.000 dinara za svaku medalju Srbije na OI

Srbija je zemlja sporta – Meridian šampion humanosti. I pored svih iskušenja, od naših sportista se ovog leta u Tokiju očekuje rekordan broj medalja. Meridian je rešio da za svaku od njih donira 100.000 DINARA u humanitarne svrhe!

Ne samo da prati naše najbolje sportiste svuda gde biju bitke za svoju zemlju, Meridianu je svaki praznik sporta povod da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Više od milion evra donacije od početka pandemije

Od početka kovid pandemije, Meridian neprestano osnažuje pojedince i institucije koje su na prvoj liniji borbe protiv korona virusa. Kao šampion društvene odgovornosti, Meridian je uputio milionske donacije zdravstvenom sistemu Srbije i zemalja regiona u borbi protiv virusa. Paketi pomoći dopremljeni su u preko 40 gradova, a neumorni volonteri kompanije Meridian posetili su preko 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije i regiona, uputivši pomoć u vrednosti od preko milion evra.

Meridian se priključio i akciji promocije masovne imunizacije stanovništva, a svojim primerom pozvao je građane da se uključe u akcije dobrovoljnog davanja krvi. Kompanija Meridian ulaže napore i u oživljavanje kulturne scene Srbije, a poslednji korisnik donacije ove kompanije je bila i jedna od najznačajnijih srpskih ustanova kulture, Zadužbina Ilije M. Kolarca. Ova kompanija priključila se i globalnim projektima UNICEF, kao što je veliki projekat podizanje zdravstvenih kapaciteta Indije u borbi protiv pandemije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE