OI dan drugi: Počinju vaterpolisti i odbojkašice, biće i strelaca

Prvi dan Olimpijskih igara u Tokiju prošao je izvanredno za srpski tim.

Damir Mikec i Tijana Bogdanović doneli su nam prve medalje a ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u ostalim sportovima. Stonoteniseri i plivači nisu imali uspeha kao ni naše dve strelkinje. Basketaši su sa dve pobede počeki takmičenje i opravdali ulogu favorita. Novak Đoković i Miomir Kecmanović plasirali su se u drugo kolo teniskog turnira dok je to u ženskoj konkurenciji učinila Nina Stojanović.

Program drugog dana otvara naša bokserka Nina Radovanović protiv Mendi Bužol oko pet sati izjutra.

U isto vreme će Basketaši odmeriti snage sa Poljskom a onda od 8:25 rival im je Belgija.

Drugog dana će igrati i naša teniserka Ivana Jorović protiv Alison Van Ujtvank a taj meč na programu je u 5 sati ujutru.

Odbojkašice Srbije prvi meč protiv Dominikanske republike igraju sutra u 7:20 minuta a Vaterpolisti će igrati protiv Španije od 11:20 minuta.

Ponovo na borilišta izlaze naši strelci. Zorana Arunović i Jasmina Milovanović takmičiće se prvo u kvalifikacijama u disciplini 10m pištolj od 2 izjutra a ako prođu, borbe za medalju su od 5:15. Milutin Stefanović i Milenko Sebić takmiče se u disciplini 10m puška, kvalifikacije su od 6 ujutru a finale je oko 9:30.

Na borilištima biće i naših plivača. Velimir Stjepanović od 12:22 će plivati u kvalifikacijama na 200m slobodno dok će muška štafeta na 4x100m slobodno u bazen od 14:10 popodne.

Foto: Twitter printscreen/OKSrbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određen sudija za meč Radničkog i Vojvodine u Kupu Srbije

U polufinalnom meču Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu između Radničkog i Vojvodine FSS je dodelio arbitra. Glavni sudija...

POVEZANE OBJAVE