Stanojević o tuči na tribinama: Igrači se nisu dobro osećali

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je pred meč sa Vojvodinom, na konferenciji za novinare govorio o dešavanjima na tribinama na meču protiv Dunajske Strede, kada je došlo do tuče.

On je istakao da želi da navijači pomognu timu.

– To je opipljiva tema, boljim se da ne budem pogrešno shvaćen. Meni se nije svidela atmosfera, razočaran sam dešavanjima na stadionu, moja želja je da svi navijamo za Partizan. Igrači se nisu dobro osećali na terenu jer je bilo tuče, nije bilo podrške kakvu smo očekivali. Treba izneti svoj stav, ja sam prvi koji ga iznosim, ali kao što je bilo u Novom Sadu, u nekom trenutku treba izneti svoj stav, ali ostalo vreme podržavajte ekipu – naveo je Stanojević i dodao:

– Nama je podrška važnija nego bilo šta, da navijači navijaju za nas, kao u Novom Sadu. Molio bih ih da navijaju za nas da nas podrže, nije lako, biće teških trenutaka, nećemo uspeti da damo na vreme gol. U (četvrtak) u poslednjih 10 minuta su nas podržavali, to je ta energija koja nam je potrebna. Mnogo nam je važna podrška, pomozite da ispunimo svoje ciljeve. Pomozite, mi smo Partizan, hoćemo da nas bodre navijači kao što su nas uvek bodrili, rekao je strateg crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE