UKOLIKO PROĐU LITVANCE: Vojvodina domaćin na stadionu Partizana

Fudbaleri Vpjvodine odlično su krenuli u Ligi Konferencija, pošto su u prvom meču kvalifikacija slavili u Litvaniji protiv Paniževisa sa 1:0.

Novosađani su pred izvensim prolazom dalje, ali tu leži problem. Ukoliko prođu u treće kolo Vpjvodia neće moći da bude domaćin u Novom Sadu.

Naš stadion je licenciran u trećoj kategoriji, što znači da možemo da organizujemo još revanš meč sa Panevežisom. Već u sledećem kolu bojim se da nećemo biti u mogućnosti da igramo na našem stadionu. Za to je potrebna licenca druge kategorije, koja za početak podrazumeva ‘češljeve’ na ulazu, rotirajuće metalne ulaze na stadionu sa merenjima. Nažalost, ukoliko prođemo Panevežis, u narednoj rundi igraćemo verovatno van ‘Karađorđa’, a alternativa je stadion Partizana, rekao direktor stadiona Dragomir Tanović.

Stadionu “Karađorše” je potrebna totalna rekonstrukcija.

Prošle godine u februaru trebalo je počnemo kompletnu rekonstrukciju stadiona, ali je pandemija uticala i poremetila sve planove. Prema mojim saznanjima, u decembru bi trebalo da počnemo sa renoviranjem. Ono podrazumeva radove po segmentima, kako bismo mi tokom renoviranja i dalje mogli da organizujemo utakmice na ‘Karađorđu’. Projekat je prošao sve potrebne inspenkcijske nadzore, sredstva su obezbeđena i ne odustajemo od toga da nastavimo da igramo na našem stadionu, zaključio je Tanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE