Đoković na terenu PO NAJVEĆOJ VRUĆINI!

Najbolji svetski teniser i glavni favorit za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju  Novak Đoković će u drugom kolu teniskog turnira igrati protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa. Ono što privlači pažnju jeste satnica za taj meč. Naime, Novak bi na teren trebao da izađe u ponedeljak ujutru, po srednjoevropskom vremenu, oko 9:00,16:00 u Tokiju. Organizatori nisu ni uzeli u razmatranje Novakov predlog da se ne igra po najvećoj vrućini, koja je mnogim teniserima donela mnogo problema. 

Prema rasporedu, program na centralnom terenu počinje u 4:00, a pre Đokovića boriće se: Naomi Osaka – Viktorija Golubić, Aleksander Zverev – Danijel Galan i Dona Vekić – Arina Sabalenka.

Podsetimo se, zbog velike vrućine i sparine, prvi reket sveta Novak Đoković ali i drugoplasirani teniser na ATP listi, Danil Medvedev apelovali su da se početni mečevi malo pomere, ali to se nije dogodilo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE