Filip Stojković pred Kairat: Verujem da će Crvena Zvezda da prođe

Filip Stojković bio je značajan neo uspeha fudbalera Crvene Zvezde kada su, posle deset godina, prvi put obezbedili proleće u Evropi.

Ovaj desni bek je u intervjuu za Max Bet govorio o svom trenutnom angažmanu u Rapidu iz Beča ali i druženju sa bivšim fudbalerima Zvezde.

Stalno je tu Branko Bošković (bivši fudbaler Crvene zvezde i Rapida), on je legenda kluba. Uzeo je dve titule sa Rapidom. Kad dođe Mrva Jovanović u Beč sa njim se vidim, to je to iz fudbala. Naravno, tu su i naši “Jugosi”, prijatelji koje sam ovde stekao. – rekao je Stojković.

Izneo je i mišljenje o njegovom nekadašnjem saigraču Milanu Pavkovu:

Pavkov je doneo najveći trijum Zvezdi u poslednjih 20 godina. Bukvalno je doneo sam, dao je dva gola. Žao mi je što ne dobija pravu šansu, uvek nešto na kašičicu. Prošle sezone je dobio šansu i dao 15 golova. Ima problem sa trčanjem, ali on je “target men”.

Stojković veruje da će Crvena Zvezda u sredu savladati Kairat i proći dalje.

Žao mi je što Čuka nije pobedila Azerbejdžance. Što se Zvezde tiče, Kairat nije jak tim, igraju na iskustvo, ali evo povredila su im se dva igrača Kosović i kapiten, nisu imali koga i stavili su Banjaka na zadnjeg veznog i on je dao gol. Zvezda je loše igrala tu utakmicu. Desi se loš dan, bitno da momci dignu glavu, imaju sad finale pred sobom, jer ako pobede Kairat idu na Šerif i mogu da obezbede sebi Lgiu Evrope. Tako da imaju lepu šansu, ali nažalost neće da bude publike. Srećom biće bar deca, neće da bude skroz prazan stadion. Verujem da će Crvena zvezda da prođe, jer sve ostalo za mene bi bilo iznenađenje, a sigurno i za zvezdaše. -zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE