Ivanić pred Kairat: Optimizam je prisutan kod svih saigrača

Fudbaleri Crvene Zvezde na početku nove sezone ne prikazuju partije koje su im omogućile da prošle godine obore mnoge rekorde.

Loše je počelo u prvenstvu remijem sa Vojvodinom na šta se nadovezao poraz od Kairata u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Situaciju je bar malo popravila minimalna pobeda protiv Mladosti iz Lučana golom Mirka Ivanića.

On je o trenutnoj situaciji govorio za klupski sajt:

Ekipa je zaslužila podršku zbog svega što smo uradili u poslednjih nekoliko sezona, a i sada pokazujemo kvalitet. Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli protiv Mladosti iz Lučana, mnogo nam znači kada čujemo njihovu pesmu i podršku sa tribina, zaista nam daje ‘vetar u leđa’. Podrška nam je sad potrebnija nego ikad. Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet, a neprestano radimo na taktici, raznim detaljima u igri i verujem da ćemo uskoro postizati  rezultate kao iz prošle sezone, ali i dalje dominiramo. – kaže Ivanić.

Uprkos svemu, u ekipi vlada pozitivna atmosfera pred meč u sredu od 20:30 časova.

Optimizam je prisutan kod svih saigrača, kao i sjajna atmosfera koja nas krasi godinama u nazad. Kada je tako znamo da neće biti problema u izazovima koji nas očekuju narednih meseci. Naravno da će svi navijači našeg najvećeg kluba moći tek da uživaju u utakmicama i golovima, a mi kao igrači Zvezde znamo da su oni uvek uz nas, čak i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo. – zaključio je Ivanić.

Foto: FK Crvena Zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Efes rutinski protiv Baskonije, Monako nakon preokreta bolji od Asvela, pobeda Barselone

Košarkaši Efesa savladali su Baskoniju i nastavili borbu za Top 10 Evrolige. Od samog početka turski predstavnik je igrao...

POVEZANE OBJAVE