Savić posle Španije: Fizički iscrpljujuća utakmica!

Vaterpolisti Srbije nisu dobro počeli na Olimpijskim igrama, pošto je u prvom kolu Španija odnela pobedu rezultatom 13:12.

Ne treba očajavati unapred, jer Srbija ima prostor da značajno popravi utisak i plasman na tabeli kako bi se izgradio put do medalja.

Selektor Srbije Dejan Savić nije ni malo bio zadovoljan ni rezultatom, ni igrom…

Fizički iscrpljujuća utakmica, na kojoj su Španci pokazali stvarno njihov nivo igre koji neprestano raste poslednje tri godine… Zaslužena pobeda, ali ovo je utakmica iz koje ćemo izvući pouke. Zanimljivo je da smo imali nekoliko sitnih grešaka koje su prerasle u katastrofalne, jer smo primali golove. Nismo jurili rezultat, igrali smo svoju igru iako je Španija tri puta otišla na dva gola razlike. Ono što je zanimljivo je što smo primali golove iz igre, jednostavno nismo mogli… Mislim da je to taktička varijanta selektora Španije koja je urodila plodom. Dugačak je turnir, mnogo jakih i moćnih ekipa. Početak vrlo loš po nas, ali možemo da se čupamo na drugom mestu, odnosno ova dva boda koja smo izgubili da nadoknađujemo tokom sledećih dana. Činjenično stanje je da je škripalo u odbrani. Pogledajte statistiku kad je Srbija primila 13 golova, rekao je selektor Savić.

Sledeći meč Srbije igra se u utorak od 7.00 protiv Kazahstana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČILI: Makabi se vraća u Pionir (FOTO)

Košarkaški klub Makabi Tel Aviv planira da utakmice plej-ofa Evrolige igra u hali Aleksandar Nikolić, javlja izraelski Walla Sports. Ukoliko...

POVEZANE OBJAVE