Srbija startovala ubedljivom pobedom!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 3-0 u setovima na prvom meču na Olimpijskim igrama. Po setovima je bilo 25:18, 25:12, 25:20..

Kako je prvi set odmicao, tako su naše reprezentativke igrale sve bolje, a igračice Dominikanske republike nisu imale odgovor na to. Kod nas je briljirala Tijana Bošković za koju rivalke nisu imale rešenja. Samo u tom prvom setu je imala devet osvojenih poena i pomogla Srbiji da sa 25:18 dobija taj prvi set.

Dominacija Srpkinja se nastavila i u drugom setu koji je rešen za 22 minuta i u kojem rival Srbije nije imao nikakav odgovor na smečeve naših reprezentativki.

U trećem setu, počele su sa 5:2, pa je Dominikana stigla na 8:8 i onda ponovo stiže serija Srbije 15:11, pa onda i 20:15.

Ipak, uspele su Dominikanke da se vrate makar malo u treći set i uvedu koliko toliko neizvesnu završnicu.  Na kraju 25:20

U timu Srbije najbolje su bile: Bošković sa 28 poena, Rašić sa 10 i Milenković sa 7.

Dok su u timu Dominikanske Republike nabjolje bile: Martinez sa 8, Penja sa 6, i B. Martinez sa 5 poena.

Naredni meč reprezentativke Srbije igraju u utorak 27. jula a protivnik je selekcija Japana.  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE