Avramović o Partizanu: Stvara se odličan tim

Košarkaši Partizana krenuli su sa sastavljanjem ekipe koja će kroz Evrokup pokušati da se naredne sezone domogne Evrolige.

To je veoma težak zadatak obzirom na konkurenciju a jedan od novih igrača crno belih Aleksa Avramović govorio je o dolasku u klub i očekivanjima.

Sezonu sam završio u Španiji i ubrzo po završetku sam dobio nekoliko ponuda od raznih klubova, a onda je usledio poziv. Bio je to Željko Obradović, posle toga nije bilo previše razmišljanja sa moje strane. Otvoreno je pričao sa mnom, izneo mi je projekat i kompletan njegov plan. Oduševio sam se i, naravno, prihvatio ponudu. Jednostavno, pozvao vas je najbolji trener u Evropi i to je to – sa ushićenjem priča Avramović koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima. -rekao je on.

Kako je i sam rekao, oduševljen je mogućnošću da sarađuje sa Željkom Obradovićem.

On je Čačanin, tako da su harizma i energija uvek tu. Odmah sam, tokom razgovora, osetio njegovu posvećenost prema košarci. Pričao je pun samopouzdanja i s autoritetom. Jednostavno to je Željko Obradović, zvanično najbolji trener Evrope. Dovoljno je samo da pogledate biografiju i da znate sa kakvim stručnjakom imate posla.

Avramović je govorio i o ambicijama kluba u narednoj sezoni.

Stvara se odličan tim, protiv nekih momaka, kao što su Panter i Mur, već sam i igrao . Video sam da je stvarno bila euforija kada su krenula da se objavljuju imena. Ne znam kako su pregovori tekli sa njima, ali ja sam se već sve dogovorio tokom razgovora sa Željkom. Mnogo poruka je bilo kada je klub ozvaničio moj dolazak, mnogo pozdrava. Drago mi je što sam deo svega. Biće sigurno zanimljivo. – zaključio je Avramović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE