OI četvrti dan: Strelci u miksu, popravni za vaterpoliste

Olimpijski tim Srbije imao je relativno uspešan dan na Olimpijskim igrama.

Basketaši su sa još dve pobede nad Japanom i Letonijom obezbedili direktan prolaz u polufinale. Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala dok plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da se domogne finala. Košarkašice su startovale turnir pobedom protiv Kanade.

Narednog dana nas očekuje još uzbuđenja.

Prvi na borilišta izlaze strelci Zorana Arunović i Damir Mikec u miksu discipline 10m vazdušni pištolj oko 2 sata ujutru.

Nakon njih bi u 4 sata trebalo da nastupi Miomir Kecmanović protiv Iga Umbera. U isto vreme bi na borilište trebalo da izađe džudistkinja Anja Obradović.

Od 6 ujutru strelci Andrea Arsović i Milenko sebić takmičiće se u disciplini vazdušna puška 10m u miksu. Tada bi isto trebali nastupiti i drugi strelci Sanja Vukašinović i Milutin Stefanović.

Osvajačica zlata iz Rija Milica Mandiđ svoj pohod na medalju u kategoriji 67 i više kilograma počinje u 6:30. Pola sata kasnije, vaterpolisti igraju svoj meč drugog kola sa Kazahstanom.

Basketašima je ostalo još samo da odigraju meč u grupi sa Rusijom iako su već obezbedili plasman u polufinale. Susret je na programu od 11 sati po našem vremenu.

Nakon basketaša, plivač Andrej Barna takmičiće se u disciplini 100m slobodnim stilom.

Program zatvara takođe plivač Vuk Čelić na 800 metara slobodno od 13:21 po našem vremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMNA PROMENA: Najbolji strelac u istoriji Lacija odlazi iz kluba, Tudor mu već pronašao zamenu

Nakon osam sjajnih godina, kapiten i najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile odlučio je da napusti Olimpiko na kraju sezone. Imobile...

POVEZANE OBJAVE