Kecmanović eliminisan sa Olimpijskih igara

Srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je od Igoa Imbera sa 4:6, 7:6 , 7:5 u drugom kolu olimpijskog turnira u Tokiju.

Veliki preokret je napravio Umber, a čak je i sam Kecmanović tokom meča prokomentarisao da se razvija isto kao njihov prethodni duel. Tako se, nažalost i završilo.

Kecmanović je kontrolisao meč u prvom setu, napravio je brejk u sedmom gemu i bez ikakvih problema ga sačuvao do kraja. On je na svoj servis izgubio samo dva poena u prvom setu.

U drugom setu viđena je još veća borba. Imao je Kecmanović u dva gema prednost od 30:15, ali to nije uspeo da materijalizuje, pa se Umber izborio za taj-brejk.

U taj-brejku dominacija Francuza. Osvojio je prvi poen na svoj servis, potom i dva puta oduzeo Kecmanoviću servis, da bi poveo sa 4:1. Velika borba je bila u trećem setu, Francuz je igrao sve bolje i sigurnije, ali nije se predavao ni Kecmanović.

Miomir je spasao dve brejk lopte, u petom gemu, ali je poklekao na 5:5. Na 30-30 je odservirao duplu grešku, na brejk lopti je imao inicijativu, ali nije uspeo da završi poen, i Francuz je napao iz kontre za brejk

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE