Stanković pred Kairat: Ako budemo na nivou neće biti problema

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je na konferenciji za novinare o predstojećem revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata.

On je poručio da veruje u prolaz ako njegov tim bude na nivou i da se greške iz prethodnog meča neće ponavljati.

Ako Zvezda bude na nivou koji se očekuje od nje, onda ne bi trebalo da bude problema. Neće se ponavljati greške, radili smo na mnogo detalja. Prošle godine sam priželjkivao taj revanš, sad imamo tu mogućnost da ispravimo greške koje smo pravili u Kazahstanu, kazao je Stanković.

Ekipa Kairata ima prednost iz prvog meča ali i brojne kadrovske probleme.

Uglavnom igramo protiv bunkera. Nekada je teže, a nekada lakše probiti. Uglavnom, jedan raniji gol mnogo toga reši u mečevima kao što su oni protiv Vojvodine i Lučana. Može da odluči jedan prekid. Radimo na detaljima i prekidu, jer je to prošle godine bilo naše najjače oruže. Posebno u situacijama kada su naši igrači duplirani ili triplirani. Igraćemo još mnogo puta protiv bunkera. Moramo da se trudimo da rano postižemo golove, ili da imamo dobru reakciju posle izgubljene lopte. Sa sve Evropom 85 posto mečeva ćemo igrati protiv bunkera, rekao je trener crveno-belih.

Stanković je pričao i o kadrovskoj situaciji u crveno-belom timu.

Svi su zdravi. Sale Katai je dobio dosta batina, on se oporavlja. Gajić je imao problem sa ramenom, to sam već rekao. Ostatak grupe je zdrav. Neće biti revolucija, ne znam zašto bi se pravile. Ne vidim je ovde razlog za dramu, mada je sve drugačije kada u Zvezdi imate reztultat.Verujem u ove momke, ovo je ozbiljna grupa momaka i igrača. Podvalilo nam se to poluvreme protiv Kairata, već u drugom u Almatiju na površinu su izašle mane našeg rivala, porčio je Stanković.

 Utakmica se igra u sredu na stadionu “Rajko Mitić” od 20.30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE