Zlatna Milica: Ovo je najveći uspeh u karijeri

Srpska tekvondiskinja Milica Mandić osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Naša reprezentativka je u finalu bila bolja od Korejke Dabin Li rezultatom 10:6.

U izjavi nakon meča Milicaje rekla da je i pored svih teških situacija uspela da uz pomoć svog tima osvoji zlato za Srbiju. Ona je napomenula da je ovo najveći uspeh u njenoj karijeri iako se među njenim trofejima nalazi još jedno zlato sa Olimpijskih igara.

Meni se čini da je ovo veći uspeh. Prognoze stranih medija, što se tiče mene, bile su da sličan uspeh ne može da se ponovi, posebno posle OI u Riju. Ali, tu smo protiv svih šansi. Ja sam išla sa verom u sebe i u ono što sam radil i iako je bilo teško u nekim momentima, rekla je Milica.

Podsećamo, prvu olimpijsku medalju i prvo zlato u istoriji srpskog tekvondoa osvojila je upravo Milica Mandić pre devet godina u Londonu, a danas je stavila tačku na blistavu karijeri i drugim zlatom. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAH KAVALIRSA: Samo 10 poena za četvrtinu, Medžik ubedljivo do izjednačenja! (VIDEO)

Košarkaši Orlanda poravnali su na 2-2 protiv Klivlenda u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije NBA lige. Ponovo su bili...

POVEZANE OBJAVE