Đorđević pred Panevežis: Rezultat pred revanš ništa ne menja u našem pristupu

Fudbalere Vojvodine sutra očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv litvanskog Panevežisa.

Novosađani u prvenstvu do sada nisu postigli gol, imaju remi i poraz a svoja očekivanja pred sutrašnji duel izneo je trener Novosađana Slavoljub Đorđević.

Protivnik možda na papiru nije atraktivan, ne dolazi iz neke velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival. Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak. Ono što ja mogu da kažem u ime mojih momaka, mog stručnog štaba i mene, učinićemo sve da prođemo dalje.-rekao je Đorđević.

Prema njegovim rečima, doći će do rokade u ekipi u odnosu na utakmicu sa Partizanom:

Imam jednu dilemu u veznom redu i u napadu će biti nekih promena. Nije to neka velika razlika, okolnosti su takve, moramo da vidimo koga možemo da maksimalno opteretimo, a koga možemo da odmorimo. Očekujemo barem dve promene u timu. Mića Vukadinović je juče počeo da trenira sa nama, Nešković se polako vraća, a dobra vest je i da Marku Bjekoviću ipak nije pukao ligament skočnog zgloba, već je samo naprsnuo, tako da će verovatno raditi sedam dana van ekipe i da za dve nedelje bude sa nama. Đorđević neće biti sa nama do oktobra.

Vojvodina je u prvom meču slavila sa 1:0 a isto će pristupiti i u revanšu.

Kao što sam rekao i pre prve utakmice, rezultat pred revanš ništa ne menja u našem pristupu. Sve se rešava u drugoj, a kada imate jedan gol minusa, onda morate da igrate ofanzivnije i agresivnije. Mi imamo dobar rezultat, igramo kod kuće, imaćemo podršku navijača i siguran sam da ćemo pokušati da igramo još ofanzivnije i agresivnije i da na taj način ostvarimo još bolji rezultat u revanšu. Pita se naravno i protivnik, ali ja sam zaista optimista. – zaključio je Đorđević.

Foto: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE