Srpski veslači u finalu!

Srpski veslački dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Martin Mačković plasirali su se danas u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

Miloš Vasić i Martin Mačković uspeli su da se plasiraju u finale trke dublova bez kormilara! Oni su u drugoj polufinalnoj trci zauzeli drugo mesto iza hrvatske postave Martin i Valent Sinković. Srpski dvojac bez kormilara je u polufinalu bio izvanredan i pokazao da je sve bolji kako takmičenje odmiče. U kvalifikacionoj trci Martin Mačković i Miloš Vasić imali su vreme 6:43.18, a u polufinalu – 6:17.47.

Hrvati su bili skoro za dve sekunde brži od naših momaka, ali su Vasić i Mačković imali jako slab start, postepeno su podizali brzinu, pa su na kraju bili drugi i pored činjenice da su an prvom prolazu bili tek peti. Hrvatska postava je u A finale ušla sa prvog mesta i vremenom 6:15.63, dok je vreme kanadskog dubla, koji je bio treći, bilo 6:15.19.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE