Stanković: Na ovakvim utakmicama demonstriraš koliko si jak

Crvena zvezda prikazala je večeras protiv Kairata fenomenalnu igru. Crveno-beli su ubedljivim rezultatom od 5:0 savladali protivnika i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan prikazanom igrom svog tima.

Verovao sam u ove momke, znam ko su, šta su i kako radeNeko je sumjao i više nego što treba, ali ja to nikada neću raditi. Ponosan na igrače, na stručni štab, na navijače. Idemo iz utakmice do utakmice, neću odustajati od naših ciljevaprincipa, naše igre… Može jedna utakmica da bude loša da bi stavili sebi pritisak.Rekao sam da je Crvena zvezda jednako rezultat, tako da sav pritisak, to te čini jačim. Na ovakvim utakmicama demonstriraš koliko si jak. Hvala im do neba, rekao je Stanković.

On je rekao da je osetio pritisak pred večerašnju utakmicu.

“Ne znam kako da objasnim. Svestan sam pritiska, jer da nisam ne bih dolazio u Zvezdu. Naravno da se stvara pritisak posle slabog rezultata, ali ja sam stvarno miran što imam ovakve momke”, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE