ZVEZDINO BUĐENJE: Crveno-beli na sve ili ništa, kreni i ti – preuzmi POKLON TIKET!

Nije Crvena zvezda dobro startovala novu sezonu, ali sada ima priliku za popravni i to u kvalifiakcijama za Ligu šampiona, protiv Kairata.

A, ako i vi niste dobro startovali kada je u pitanju omiljena aktivnost – klađenje, imamo način da se “izvadite”. Naime, najbolja kladionica u regionu rešila je da vas ponovo časti!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda na poklon dobijate TIKET PO IZBORU U VREDNOSTI OD 500 RSD. Ne brinite, to je zaista JEDINI BONUS BEZ USLOVA NA PLANETI!

A, ako želite da ga iskoristite na Zvezdu, evo nekoliko korisnih podataka. Crveno-beli su sezonu otvorili remijem protiv Vojvodine, a onda porazom protiv Kairata, što je dodatno zabrinulo navijače.

Nije mnogo bolje bilo ni u drugom kolu domaćeg šampionata, iako je ostvarena pobeda, pa sada mnogi ističu da je potrebno ČUDO da se prođu Kazahstanci.

A, da li je četa Dejana Stankovića spremna da napravi čudo? Nije tajna da Kairat u Beograd stiže u nešto oslabljenom sastavu, pa i da je poražen u poslednjoj utakmici, ali…

Ako sudimo po prvom meču od pre nedelju dana – Stanković će morati da dobro “utegne” svoj tim ili gube šansu za Ligu šampiona. Najavio je mladi stručnjak da će na domaćem terenu ići na sve ili ništa, pa ostaje da vidimo da li će i ostati pri tome.

U to ime, bukmejkeri Meridiana su spremili NAJVEĆE KVOTE NA SVETU. Kec u ovoj utakmici je 1.50 iks 4.30 a dvojka 5.80. Pa, znate šta vam je činiti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE