Milica Mandić: Nerealno mi je kada izgovorim da sam dvostruki osvajač zlata!

U Beograd su se danas vratili naši prvi olimpijci iz Tokija, među njima je i šampionka Milica Mandić, bronzani Tijana Bogdanović i Damir Mikec.

Oni su izneli svoje prve utiske o Tokiju, uz dosta emocija zbog medalja.

Najemotivnija bila Mandićeva, koja se na ovim Igrama oprostila od takmičenja u tekvondou, uprkos pokušajima Mikeca da je ubedi da se kvalifikuje i za Pariz 2024.

-Meni je sve toliko poznato i toliko strano. Tako sam se i osećala na OI. Znali smo koliko smo spremni. Pritisak je uvek bio tu, ali smi naučili da se nosimo sa njim. Nerealno mi je kada izgovorim da sam dvostruki osvajač zlata. Sada se osećam na vrhuncu karijere. Mislila sam da neću moći više puta da ponovim ovaj uspeh. Vreme je da predahnem. Nisam spremna za novi olimpijski ciklus. Tada ću imati oko 34 godine. Vreme je za pauzu. Trenutno ne bih mnogo razmišljala o budućnosti. Volela bih da uživam u ovom momentu do kraja, rekla je Mandićeva dok je suzdržavala suze.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE