NAPRED NAŠI! Preuzmi POKLON TIKET i sastavi NAVIJAČKI TIKET!

Vreme je za fudbal i srpske predstavnike u Evropi. Iako je i dalje nepoznanica, Liga konferencija nam je donela mnogo zanimljivosti prethodne nedelje, pa verujemo da će tako bi i ove. Na teren izlaze tri srpska kluba – Partizan, Vojvodina i Čukarički, pa eto prilike za jedan NAVIJAČKI TIKET

Jeste trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, izjavio da “ne brine za srpski fudbal, jer nije baš toliki patriota”, ali ti pokaži suprotno i sve naše predstavnike stavi na tiket.

Ali, pre toga – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, zato što te u tom slučaju čeka POKLON TIKET PO IZBORU I TO OD 500 RSD, što je sjajna prilika koju ne smeš da propustiš!

Uostalom, na taj način možeš da iskoristiš i sjajan BONUS NA PAROVE KOJI IZNOSI I DO 2000%. A, sada se vratimo fudbalu…

Partizan je na domaćem terenu u prvoj utakmici pobedio Dunajsku Stredu 1:0, pa im sada ostaje da to potvrde, ali im sigurno neće biti lako. Osim što je dobro startovao sezonu, Partizan je ostao bez kapitena – Vladimira Stojkovića, ali ne sumnjamo da će Stanojević znati koga da stav na gol u vom meču.

Sa druge strane, Dunajska Streda je upisala novi poraz u domaćem šampionatu, pa prilčno uzdrmani izlaze na megdan beogradskom timu. Da li će oni to znati da skoriste – ostaje da vidimo.

Vojvodina takođe ima težak zadatak. Verovatno su “lale” poljuljane nakon poraza od Partizana, ali imaju priliku da na svom terenu overe plasman u naredno kolo Lige konferencija.

Protivnik je, kao i pre sedam dana, Panevežis, a rezultat iz prve utakmice ide na ruku Novosađana.

Ipak, Čukarički se ne može pohvaliti dobrom uvertirom, pošto je na svom terenu odigrao bez golova protiv Sumgaita, pa ga sada čeka težak posao u Azerbejdžanu.

Ali, nije to nemoguća misija – verujemo da će Brđani dati sve od sebe!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE