Osmi dan OI: Nole ponovo na terenu, strelci ciljaju novu medalju

Sedmog dana Olimpijskih igara u Tokiju naš tim ostvario je zapažene rezultate.

Novak Đoković plasirao se u polufinale singla gde će igrati sa Aleksandrom Zverevim. On je u paru sa Ninom Stojanović takođe prošao u polufinale, ali miks dubla, a protivnici će im biti Rusi Elena Vesnina i Aslan Karacev. Kajakašica Jovana Arsić plasirala se u C finale skifa, dok su veslači Mačković i Vasić osvojili peto mesto. Strelkinja Zorana Arunović vodi u kvalifikacijama discipline 25 metara vazdušni pištolj.

Na žalost, ostali smo bez prestavnika u Džudou ali je zato bokserka Nina Radovanović na jednu pobedu od nove medalje za Srbiju. Odbojkašice su maksimalno sa 3:0 u setovima savladale Keniju, a uspešni su bili i vaterpolisti pobedom nad Australijom od 14:8. Košarkašice su izgubile od Španije iako su imale 10 poena prednosti tokom meča.

Osmi dan biće jednako zanimljiv kao i prethodni.

Od 1:45 minuta posle ponoći Jovana Arsić veslaće u finalu skifa. Nakon nje, od 2 sata, na borilišta izlaze strelkinje Zorana Arunović i Jasmina Milovanović i nastavljaju se kvalifikacije u disciplini 25 metara vazdušni pištolj.

Na teren izlazi i najbolji teniser sveta Novak Đoković. Njegov meč je drugi po redu i trebalo bi da počne oko 8 sati izjutra. Nakon toga bi trebalo da nastupi i sa Ninom Stojanović u polufinalu miks dubla, a taj duel treći je na programu.

Plivač Andrej Barna takmičiće se od 12:12 u disciplini 50 metara slobodnim stilom.

Foto: Twitter/OKSrbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IZVEŠTAJ KONTROLORA: Ilić odsudio bez greške!

Još uvek se nije slagla prašina sa 173. Večitog derbija, a u etar nam stiže izveštaj kontrolora suđenja Dejana...

POVEZANE OBJAVE