Đoković nakon dva poraza: Iscrpljen sam, igra mi se raspala

Najbolji svetski teniser Novak Đoković doživeo je danas dva poraza na Olimpijskim igrama u Tokiju. Najpre je izgubio u singlu od Zvereva, da bi kasnije doživeo poraz zajedno sa Ninom Stojanović i u miks dublu.

Vidno razočaran Novak je posle meča dao kratku izjavu za medije.

To je sport. On je igrao bolje. Moram da mu odam priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro. Nisam dobijao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao – otkad sam poveo sa 3:2 u drugom setu, nisam dobijao lake poene uopšte. Igra mi se raspala, mislim da je uzeo osam gemova.Stao sam, dao sam njemu da napadne, slab procenat prvog servisa… Na ovom nivou, sa pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju… Šta da se radi? Nisam došao svež ovde, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motivisan, naravno sa željom da donesem medalju, rekao je Đoković.

On je dodao da se nada da će ipak doneti medalju za Srbiju sa Olimpijskih igara.

Ne znam. Trenutno se osećam užasno, ali sutra se nadam svežem početku. Nadam se da ću se oporaviti i da ću moći da osvojim barem jednu medalju za svoju zemlju, zaključio je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE