Partizan odredio cenu karata sa Rusima!

Fudbalski klub Partizan plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su i u Slovačkoj savladali ekipu Dunajske Strede rezultatom 2:0. Crno-bele u narednom kolu očekuje malo teži izazov a to je meč sa Sočijem.

Prvi meč igra se u Rusiji 5. avgusta dok je revanš u Beogradu zakazan za 12.08 od 21 čas na stadionu Partizana u Humskoj. 

Kako saopštava iz tabora Partizana, prodaja putem interneta počinje u petak od 12 sati na sajtu tiket lajna, a od nedelje će karte biti na blagajnama stadiona u Humskoj.

– On-line prodaja ulaznica kreće od sutra u 12h, na www.ticketline.rs, od nedelje na blagajnama stadiona, a od ponedeljka i u Ticketline sopu-prizemlje TC Novi Mercator na Novom Beogradu. Radno vreme blagajni i Ticketline shopa od 10h do 18h. Sezonske ulaznice važe i za ovaj meč, a njihova kupovina je takodje moguća na navedenim mestima – saopštili su iz Partizana.

Cene ulaznica su:

Jug/ sever: 700din

Istok bočno: 1 000din

Istok centar/ zapad bočno 1.500 din

Loze: 5.000 din

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE