Zvezda oslabljena u Subotici!?

Aktuelni prvak države ekipa Crvene zvezde sastaje se u subotu od 18.55 sa ekipom Spartaka iz Subotice u okviru trećeg superligaškog kola. Pomoćni trener crveno-belih Nebojša Milošević izjavio je da je za ovaj klub svaka prvenstvena utakmica važna jer se tim pobedama dobijaju prilike da se igraju i evropske utamice.

Prethodne sezone smo u Subotici pobedili 2:1 u neizvesnoj utakmici iako smo gubili do deset minuta pre kraja. Čak i duel na našem stadionu u prvom delu prvenstva (3:2) bio je otvoren i to krasi Spartak. Domaćin ima poletnu i ofanzivno orijentisanu ekipu, svakome može da napravi određeni problem. Utakmice protiv Spartaka bile su izuzetno atraktivne i lepe za oko, nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Subotičani verovatno nisu zadovoljni bodovnim kontom u prva dva meča, ali nama je svaki prvenstveni meč izuzetno važan, omogućava nam da sledeće godine ponovo budemo na evropskim utakmicama. Sa najvišim ciljevima krećemo ka Subotici“, kazao je Milošević.

On je rekao da i pored ubedljive pobede od 5:0 protiv Kairata nema prostora za opuštanje.

Milošević je dodao da je jedan fudbaler neizvestan pred duel sa Spartakom. U pitanju je Veljko Nikolić koji ima problem sa skočnim zglobom.

Svi su zdravi i motivisani za utakmicu, videćemo u toku današnjeg treninnga i sutrašnjeg prepodnevna konketno kadrovsko rešenje za utakmicu, ali nema sumnje da ćemo u datom trenutku izaći u najjačem sastavu sa željom da osvojimo tri boda, istakao je Milošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda sigurna u svom bazenu u borbi za finale

Crvena zvezda povela je u finalnoj seriji plej-ofa Super lige Srbije, pošto je na svom bazenu bila bolja od...

POVEZANE OBJAVE