Đoković nije uspeo, bez medalje u Tokiju u singlu

Novak Đoković nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijski igrama u Tokiju pošto je u meču za treće mesto poražen od Karenja Buste 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 3:6)

Od starta je bilo vidljivo da Karenjo Busta ima veću energiju. To je dalo rezultat u petom gemu prvog seta kada je napravio brejk, koji je na kraju bio i ključan. Đoković je na 5:4 za Španca imao priliku da uvede set u egal, ali Karenjo Busto je pogodio neke vrlo teške lopte i došao do 6:4.

U drugom setu vođena je borba bez brejk lopti. Svi su bili sigurni na svoj servis i taj brejk je bio neizbežan. Tu je Novak daleko bolje počeo. Napravio je prednost od 4:1, ali je Španac napravio tri poena u nizu i stigao do 4:4. U teškoj razmeni do kraja Karenjo Busta je došao do meč lopte, ali je Novak uspeo da je spasi dobrim servisom, a zatim i da dođe do set lopte. Najbolji teniser svih vremena je to odmah iskoristio i došao do izjednačenja u setovima posle 8:6 u taj brejk.

Treći set je počeo brejkom Španca. Nastavio je da pogađa jako teške udarce i linije iz neverovatnih pozicija. Đoković je bio vrlo nervozan i svoje frustracije javno pokazivao lomljenjem reketa. Do kraja seta nije bilo velikih uzbuđenja, Španac je održavao svoj servis i došao do bronzane medalje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE