Finale za Andreu Arsović!

Srpska strelkinja Andrea Arsović plasirala se u finale discipline Trostav za žene. Druga naša predstavnica, Sanja Vukašiović, nije prošla kvalifikacije.

Andrea Arsović je klečećim stavom ostvarila je rezultat od 396 krugova i bila je na prvom mestu. Sanja Vukašinović je tada zauzimala na 23. mesto. Pad Arsovićeve počeo je u ležećem stavu. Prvo je upucala ”stotku”, ali su onda usledili slabiji hici, pa je pala na četvrtu poziciju. Dok još nije počela da puca u stojećem stavu, naša strelkinja je počela da pada po plasmanu. Ostale takmičarke su sjajno pucale, pa je Arsovićeva bila deveta, a posle svog prvog hica od 97 krugova pala je na 11. poziciju.

Nije bila mnogo uspešnija ni u preostalim pokušajima, pa je u trenutku kada je završila sa pucanjem bila 11. Međutim, ostalo je da svoj nastup završi dosta takmičarki koje su bile ispred nje i postojala je mogućnost da one podbace, što se na kraju i desilo. Kako je vreme odmicalo, tako je Arsovićeva bila sve bliže plasmanu u finale Trostava, da bi na kraju zauzela peto mesto. Sanja Vukašinović je kvalifikacije okončala sa 1.161 krugom, i nije se plasirala u finale. Po završetku svog nastupa bila je na 25. mestu, ali je i to podložno promenama.

Finale je na programu u 9 časova po našem vremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE