Srbija bez daha, Hrvatska lako do pobede

Jako loše su započeli srpski reprezentativci meč. Hrvatska je vrlo brzo povela sa 4-1, a najjači deo igre ekipe Dejana Savića – odbrana, nikako nije funkcionisala. Na kraju prve četvrtine bilo je 5-3 za Hrvate.

Drugi period počeo je golom Filipovića, a odbrana je počela da funkcioniše. Ipak, mnogo prilika nije iskorišćeno da se rezultat izjednači, pa čak i prevede, ali nikako nisu uspevali naši reprezentativci da uđu u ritam. Na kraju drugog period bilo je 6:4.

Treći period počeo je u ritmu gol za gol. Hrvati su držali dva gola razlike. Ipak, na tri minuta pre kraja, Srbija konačno dolazi do egala posle gola Mitrovića.

Ipak, u naredna dva napada Hrvati su vratili ponovo sve na staro, i ponovo su bili u plusu dva gola i sa 10-8 su otišli na pauzu pred poslednji period.

Tu seriju su Hrvati nastavili u četvrtom periodu, vrlo brzo je bilo 12-8 i praktično je meč rešen.

Do kraja meča Hrvati su imali 14-9, a potom je Srbija vezala tri gola i stigla do 14-12. Međutim, ništa više osim nade da može biti neizvesnosti nisu uspeli i doživeli su drugi poraz u grupi.

U ponedeljak im sleduje meč protiv Crne Gore koji će biti ključan za prolazak u osam najboljih.

Kod Srbije najefikasniji je bio Jakšić sa 3 gola, Rašović i Filipović po 2. Kod Hrvata Joković i Obradović po 4 gola, Bukić sa 3.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE