Stanojević: Poslali smo tri ponude za novog napadača

Partizan u nedelju na svom stadionu igra utakmicu trećeg kola Superlige protiv ekipe Voždovca.

Ovim povodom trener Partizana Aleksandar Stanojević danas se obratio medijima.

– Svi su zdravi osim odranije povređenih Obradovića i Miljkovića. Obradović je već počeo da trči, za Miljkovića su bile prve prognoze su mesec dana od trenutka povrede. Znamo svi koliko nam je važna utakmica. Moramo da uđemo fokusirani, moramo da nastavimo niz i neće biti previše kalkulacija. Biće određenih izmena, ali izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom trenutku, rekao je Stanojević.

On je otkrio i dokle je Partizan stigao kada je reč o dolasku novog napadača.

Mi smo poslali tri ponude na tri različita mesta, imamo interesovanja, radimo na tome, znate kako je teško, nikad ne znate do kraja kako će biti. Tražimo drugog napadača, koji može da igra i na jednom, i na drugom boku, videćemo šta će se realizovati. Potreban mi je još jedan napadač. Treneru uvek zapinje, nama nikad dovoljno igrača, jer imamo mnogo utakmica, imamo Soči, pa Pazar posle… Bitno je da imamo što više rešenja, iz toga će isplivati i kvalitet. Ništa to nije blizu, ali nije ni daleko. I u Sloveniji je bio neko blizu… Mi smo se sa Rikardom, zatvorili po pozicijama, ali bi nam sigurno značila pojačana konkurencija’, naglasio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE