Andrej Ševčenko više nije selektor Ukrajine!

Reprezentacija Ukrajine ostala je danas bez selektora. Andreju Ševčenku je danas istekao ugovor, a čelnici ukrajinskog saveza nisu se potrudili ga da produže.

Samo nekoliko nedelja nakon što je doveo svoju ekipu do četvrtfinala na Evropskom prvenstvu, Ševčenkov ugovor sa Fudbalskim savezom Ukrajine je istekao.

Ševčenko se navijačima obratio putem Instagrama.

-Danas je istekao moj ugovor sa Fudbalskim savezom Ukrajine. Proveo sam pet godina sa nacionalnim timom. To je bio naporan rad koji je dokazao da smo sposobni da igramo moderan fudbal. Zahvalan sam predsedniku i izvršnom komitetu za priliku da radim sa državnim timom. Zahvalan sam svakom igraču, svakoj osobi koja je pomogla i bila uključena u rad ekipe. Veliku zahvalnost dugujem i navijačima i za podršku i za kritike. Zajedno, uspeli smo da pokažemo da naš fudbal može da bude kompetitivan, produktivan i uzbudljiv. Sa verom u Ukrajinu.

Nekadašnji legendarni napadač postao je selektor Ukrajine 2016. godine i odveo je Ukrajinu do prvog četvrtfinala na evropskim šampiontima u istoriji.

Dalji pohod Ukrajinaca zaustavili su Englezi koji su ih savladali rezultatom 4:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAM SE NUDI! Sprema se senzacionalan povratak Kontea u bivši klub? Navijači mu jednu stvar ne mogu zaboraviti

Nekadašnji menadžer Čelsija koji je s istim klubom osvojio zadnju premierligašku titulu 2017., Antonio Konte, ponudio je svoje usluge...

POVEZANE OBJAVE