”Delfini” iskalili bes na Crnogorcima, u četvrtfinalu sa svetskim prvakom

Srbija je savladala Crnu Goru u poslednjoj utakmici grupne faze i u četvrtfinalu vaterpolo turnira igraće protiv aktuelnog svetskog šampiona Italije!

Posle poraza od Hrvatske naši reprezentativci iskalili su bes u meču sa Crnogorcima koje su pobedili sa 14:6, dobivši sve četiri četvrtine, najubeljivije prvu, posle koje je pobednik već bio odlučen. Bilo je 6:1, 2:1, 3:2, 3:2 za sjajne ”Delfine”. Ekipa koju sa klupe vodi Dejan Savić grupnu fazu završava sa skorom od tri pobede i dva poraza na trećoj poziciji, pa će u četvrtfinalu u sredu za rivala imati selekciju Italije, drugoplasiranu iz A grupe. Crna Gora sa četvrtog mesta ide na lidera druge grupe Grčku.

U srpskom timu u strelce se upisalo čak devet vaterpolista, a Savić je podelio minutažu, želeći da sačuva svežinu pred najvažniji okršaj na turniru, onaj u četvrtfinalu, u kome se u sredu ujutro sastajemo sa aktuelnim svetskim prvakom selekcijom Italije, drugoplasiranom iz A grupe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE