Đan Pjero Gasperini potvrdio spekulacije: Josip Iličić u milanskom velikanu!

Italijanski mediji javljaju da je samo pitanje trenutka kada će se i službeno potvrditi transfer Josipa Iličića iz Atalante u Milan.

Atalantin trener Đan Pjero Gasperini potvrdio je da će Iličić otići, a klubovi su u završnoj fazi pregovora oko transfera.

“Iličić je krajem prošle sezone iskazao želju za novih izazovima. Dobro se ponašao, nikada se nije žalio, želi pronaći klub u kojem će redovno igrati. Poštujem njegov zahtev za odlaskom”, poručio je Gasperini.

Čelnici Milana u potrazi su za ofanzivnim veznjakom nakon odlaska Hakana Čahlanoglua u redove gradskog rivala Intera, a Iličić se premestio u glavnu metu s obzirom na njegovu platu i cenu.

Slovenski internacionalac sada ima 33 godine, a ugovor koji mu ističe leto 2022. otvara mogućnost ‘Rossonerima’ da ga potpišu uz plaćanje mizerne odštete.

Iličić je prošle sezone ukupno upisao 38 nastupa i postigao je sedam golova uz 11 asistencija. Ranije je nosio dres Fiorentine, a u Sloveniji je nastupao za Maribor, Interblock Ljubljanu i Bonifike Izola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE