Zvezda-Dinamo: Mamić proglasio pobednika!

Velike su šanse da se konačno stvore uslovi za meč Crvene zvezde i Dinama. Nakon obavljenog žreba u Nionu, glavna tema u domaćoj fudbalskoj javnosti je ovaj eventualni susret.

Ne prestaju stizati reakcije kako iz naše zemlje, tako i iz Hrvatske. Oglasio se i dugogodišnji prvi čovek hrvatskog kluba, Zdravko Mamić. On je za B92 rekao da nema dilemu kada je u pitanju pobednik ovog potencijalnog susreta.

Sada jedan mora da ispadne. To će biti Zvezda! Ako dođe do tog meča pokazaćemo da smo bolji, rekao je Mamić i dodao.

Ne može se reći da je Dinamo favorit, Zvezda poslednjih nekoliko godina beleži impresivne rezultate. Nema favorita, ali sam siguran da će Dinamo izboriti Ligu šampiona. Hteo sam Brondbi ili Malme/Rendžers, ali je ovako ispalo. Sport je čudo, poručio je Mamić.

On je na kraju razgovara poslao još važniju poruku za sve u Srbiji i Hrvatskoj.

Želim da prođe sve u najboljem redu. Da pokažemo da nismo dviljaci, nego da gospoda. Ko god da voli Srbiju i Hrvatsku mora da učini sve da tako nešto bude. Ne znam šta će UEFA da odluči, ima vremena, tu je i pandemija i pitanje je šta će biti. Ako bude dozvoljeno gostovanje navijača i u kojem broju, kazao je Mamić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČUJUĆA BORBA ZA SP: Rojević saopštio spisak pred Španiju, najteži mogući protivnik

Rukometaši Srbije posle neuspeha na Evropskom prvenstvu promenili su selektora. Na mesto Tonija Đerone došao je strateg Vojvodine Boris Rojević. Orlovi...

POVEZANE OBJAVE