Krstajić posle sjajnog početka prvenstva: Moramo da se ponašamo kao ekipa koja želi u vrh tabele i srpskog fudbala

Šef stručnog štaba FK TSC Mladen Krstajić istakao je da je izuzetno zadovoljan utakmicom trećeg kola Superlige, u kojoj je njegova ekipa pobedila Kolubaru sa 4:0. 

Hvala ekipi Kolubare na zaista fer i korektnoj igri. Hvala im na pohvalama koje su izneli za ekipu i naš stručni štab. Zaslužili smo da pobedimo, iako je možda rezultat previsok. Kolubara je imala prilike i na prošlim utakmicama i na sinoćnjoj, bile su tu polušanse i situacije u kojima je mogla bolje da reaguje i da utakmica bude egal. Ipak, zasluženo smo pobedili i sada idemo dalje, rekao je Krstajić.

Trener Krstajić je istakao i zahvalnost igračima koji su dali golove, posebno za napadače Stefana Vukića i Slobodana Stanojlovića.

Znate da nam je Nenad Lukić otišao i to je veliki hendikep za nas, bez obzira što imamo zamene. Treba još vremena da neke stvari idu na bolje i da kako vreme odmiče dobijemo samopouzdanje i uđemo u ritam gde nema nazad. Moramo da se ponašamo kao ekipa koja želi u vrh tabele i srpskog fudbala i tako ćemo i da igramo, kazao je Krstajić.

Prema njegovoj oceni, utakmica u sledećem kolu protiv Radničkog iz Niša biće veoma teška.

Treba dobro da se spremimo: Verovatno će biti par promena u timu, završio je trener TSC-a

TSC se trenutno nalazi na drugom mestu tabele sa 9 bodova, koliko ima i Partizan, pri čemu Beograđani imaju bolju gol razliku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ANGT EVROLIGA: Megi specijalna pozivnica, učestvuje i tim van Evrope

Seniorski tim Mege ostvario je ubedljivu pobedu na startu plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Juniorski pogon je u međuvremenu...

POVEZANE OBJAVE