PATRIOTSKI TIKET: Ova tri meča danas se masovno uplaćuju, cela nacija VERUJE U SRBIJU!

Vremena za pauzu nema, medalje se jure, a to znači da je cela Srbija na nogama i da prati dešavanja sa Olimpijskih igara u Tokiju!

Već su nas obradovali naši sportisti, ali sledi još mnogo vrhunskih mečeva i nadamo se mnogo medalja, jer – ove godine važi posebno pravilo: bilo da je zlatna, srebrna ili bronzana – svaka vredi isto! Kako?

Tako što je kompanija Meridian rešila da SVAKU MEDALJU SRPSKIH OLIMPIJACA NAGRADI SA 100.000 DINARA KOJE ĆE DONIRATI U HUMANITARNE SVRHE!

Zato jače nego ikada navijamo za naše olimpijce, a možeš i ti da nam se pridružiš!

Dok čekaš da utakmice i borbe krenu, poseti meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registruj se, PREUZMI POKLON TIKET OD 500 RSD i prepusti se čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU.

Dakle, samo JEDAN KLIK te deli od fanastične prilike za TOP ZARADU!

A šta nas to očekuje?

Imaćemo predstavnike u kajaku, rvanju i najpopularnijim timskim sportovima – vaterpolu, odbojci i košarci. Devojke i momci su obezbedili plasmane u četvrtinala, a tamo ih čeka veliki ispit i teški rivali.

Ono što nas raduje jeste podizanje forme “delfina“, koji su nakon nešto lošijeg starta deklasirali Crnu Goru i overili plasman u četvrtfinalu, a tamo ih čeka svetski šampion – Italija.

PROMO KVOTA: ITALIJA – SRBIJA, DVOJKA 1.90

Težak posao, ali ako smo nešto naučili o “delfinima“ za sve ove godine jeste da se baš nikada ne predaju i da uvek daju sve od sebe, kako bi Srbiji doneli medalju. Tako će, ne sumnjamo, biti i ovog puta.

Posle malo drame, košarkašice Srbije su pobedile Južnu Koreju i ostvarile plasman u nokaut fazu, a tamo ih čeka selekcija Kine. Ali, ako izabranice Marine Maljković prođu Kinu u polufinalu ih čeka bolji iz duela Sjedinjene Američke Države – Australija.

PROMO KVOTA: KINA – SRBIJA, DVOJKA 2.20

No, hajde da idemo korak po korak.

Odbojkašice Srbije su takođe “zaradile“ kritike selektora Zorana Terzića, ali su se “probudile“, pobedile Južnu Koreju i ostvarile plasman u četvrtinu finala. Maja Ognjenović je i pre žreba želela da ekipa dobije jakog rivala, kako bi opravdale epitet favorita i svetskog i evropskog šampiona.

PROMO KVOTA: SRBIJA – ITALIJA, KEC 2.20

.

“Izvukle” su selekciju Italije, a ako prođu dalje u polufinalu idu na boljeg iz duela SAD – Dominikanska Republika.

Nažalost, Ivana Španović je ostala bez odličja na ovim Igrama, iako je važila za jednog od glavnih favorita.

Podsetimo, medalje Srbiji doneli su Damir Mikec, Tijana Bogdanović, Milica Mandić, basketaši Srbije i Milenko Sebić, ali čvrsto verujemo da će niz nastaviti i da će naša zemlja imati još olimpijskih medalja!

Navijajmo zajedno!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE