Zvezda odigrala nerešeno na svom stadionu protiv Šerifa!

Crvena zvezda-Šerif 1:1 (Dioni 45+1 – Kastanjeda 33)

U okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno (1:1) na svom stadionu protiv ekipe Šerifa.

Fantastična atmosfera obeležila je utakmicu na stadionu “Rajko Mitić”, blizu 40.000 gledalaca pratilo je ovaj susret.

Prvo poluvreme obeležila je agresivna igra i jednog i drugog tima. Prva opomena na utakmici izreknuta je fudbaleru crveno-belih Gejloru Kangi u 32. minutu zbog faula sa leđa nad Kolovosom i to u zoni šuta. Ekipa Šerifa je fantastično iskoristila slobodan udarac i sa 18 metara golom Kastenjade povela sa 1:0.

Nakon primljenog gola, domaći su krenuli sa jačom igrom, pokušao je Kanga u 41. minutu ali je sjajno reagovao golman Šerifa. Međutim, nisu se mogli spasiti u 44. minutu kada se Katai izborio za loptu koja je došla do Kange. Gabonac je centrirao, došlo je do greške Atanasijadisa i jednog defanzivca Šerifa, a lopta je došla do Dionija koji je lako zatresao praznu mrežu za izjednačenje 1:1.

Oštro je krenula Zvezda u drugo poluvreme, Falko je pokušao sa oko 17 metara, ali lopta je otišla pravo u Atanasijadisa. U 58. minutu hendikep za crveno-bele, Kanga je igrao rukom, dobio je drugi žuti karton, što znači crveni i Zvezda je od tog trenutka na terenu imala igrača manje.

U 76. minutu Dejan Stanković je napravio izmenu, Ben je ušao umesto Falka.

U nastavku je Šerif bio nešto agresivniji, Zvezda se branila s obzirom na to da je imala igrača manje. U 87. minutu gosti su imali slobodan udarac, ali bezuspešan jer se Zvezda dobro odbranila.

Usledila je nadoknada vremena, Zvezda je napadala preko Bena ali nije bilo opasnosti za gol Šerifa.

Na kraju bez mnogo uzbuđenja na stadionu “Rajko Mitić”, rezultat je ostao nerešen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE