Inter je završena priča: Pojavio se velikan koji je spreman pružiti novu šansu Kristijanu Eriksenu

Danski fudbaler Kristijan Eriksen ima nameru vratiti se profesionalnom fudbalu.

Podsetimo, Eriksen je kolabirao u prvom kolu Evropskog prvenstva kada je Danska igrala protiv Finske, nakon čega je uslijedila drama i bitka za život.

Srećom, Eriksen se na kraju izvukao, ali doktori su mu ugradili defibrilator koji prati rad srca i savetovali mu da se više ne bavi profesionalnim fudbalom.

Zbog te naprave Eriksen više nema mogućnost nastupati za milanski Inter, a to je potvrdio i doktor Fudbalskog saveza Italije Franko Brakonaro.

Kristijan trenutno ne može igrati u Seriji A. Jedini način da opet zaigra je da ukloni defibrilator, a to znači da mora biti potpuno zdrav i spreman istrčati na teren.

No, nakon što je s Interom i italijanskim fudbalom vjerojatno završio za sva vremena, amsterdamski Ajaks se pojavio kao klub koji bi mu mogao pružiti priliku u ovom teškom trenutku.

Holandski prvak u svojoj svlačionici već ima nekoliko igrača sa srčanim manama, ali to sve na sreću funkcioniše besprekorno, tako ne bi bilo iznenađenje i odlazak Eriksena u Erediviziju.

Najpoznatiji igrač ‘Kopljanika’ koji ima problema sa srcem je Deli Blind koji bez ikakvih problema igra za klub i reprezentaciju Holandije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE