Kruševljani pred gostovanje Zvezdi: U lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način

U petak 6. avgusta na stadionu “Rajko Mitić” sastaće se fudbaleri Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca.

Izabranici Milana Đuričića će pokušati da se suprotstave šampionu Srbije koji je zauzet igranjem kvalifikacija za Ligu šampiona, koja im je svakako prioritet u ovom trenutku.

Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro, a i ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili. Fali nam dosta igrača. Sada ne može da brani golman Vasiljević, koji je pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Možda je mogao na teren i sada, ali bio bi prevelik rizik. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bi malo više dobili na skoku. U svakom slučaju, imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. I verujem da će tako biti, istakao je šef struke Milan Đuričić.

Defanzivac Jovan Marinković je istakao da će pokušati da se suprotstave crveno-belima.

O protivniku, aktuelnom šampionu, ne treba trošiti reči. Gledamo sebe, spremamo se, radili smo analizu protivnika i znamo koje su naše prednosti na toj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo neke njihove mane kako bi došli do povoljnog rezultata i vratili se kući zadovoljni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE