Oglasila se Nina Stojanović: Samo ja znam sa kakvim osećanjima sam se borila

Srpska teniserka Nina Stojanović nije odigrala najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri nakon što su ona i Novak Đoković odustali od borbe za medaljuna Olimpijskim igrama zbog Đokovićeve povrede.

Nina se na društvenim mrežama oglasila i otkrila sa kojim osećanjima se susretala nakon što je saznala da neće imati priliku da se bori za medalju na Olimpijskim igrama.

Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se borila kada sam shvatila da neću imati priliku da odigram najbitniji meč svoje karijere – da se borim za olimpijsku medalju. Takođe shvatam koliko me je nastup na OI ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi i mnogo radosti. Želela bih da kažem da sam zahvalna pre svega što sam bila među najboljim sporistima sveta. Bila je čast i privilegija igrati u paru sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi slede. Cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju na Igrama, napisala je ona na Instagram profilu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE