Stanojević: Čeka nas težak posao, žreb nam nije bio naklonjen

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred utakmicu u Sočiju dao je izjavu u kojoj je naveo da je svestan da crno-beli imaju teškog protivnika ali i da je uveren u uspeh svog tima.

Jasno je svima da nam u ovoj fazi žreb nije bio naklonjen, čeka nas težak posao. Povoljan je svaki rezultat koji ostavlja mogućnost da u revanšu budemo u igri. Da ne filozofiram, bitno je da se utakmica završi tako da pred našim navijačima mi odlučujemo ko ide dalje, rekao je Stanojević.

Stanojević je dodao da njegov tima izgleda dobro na početku sezone.

Definitivno smo u dobrom momentumu. U odnosu na prethodno kolo kvalifikacija, razlika je što prvi meč igramo na strani, uz podsećanje da ne važi pravilo duple vrednosti gola u gostima. Uvek idemo s namerom da ostvarimo povoljan rezultat, da barem ostanemo u situaciji da odlučujemo na svom stadionu. ažno je da nam protivnici ne stvaraju šanse, Rostov je u generalnoj probi imao samo jednu. Igramo dobru odbranu, ne samo poslednja linija, već čitav tim. Nikad se ne zna u kom pravcu će se razvijati meč, ali generalno sam zadovoljan defanzivom cele ekipe. S druge strane, naš stil je da napadamo na različite načine, da svi mogu gol da postignu, samo što će nam u Rusiji nedostajati Nemanja Jović, daje nam oštrinu u napadu, svaku utakmicu mu se ukaže jedna ili dve prilike, kazao je on.

Partizan sutra od 18 časova igra protiv ekipe Sočija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE