Trener Sočija: Partizan je barjaktar srpskog fudbala, ali nije savršen

Trener Sočija Vladimir Fedotov danas je imao konferenciju za novinare pred sutrašnji meč kvalifikacija za Ligu Konferencije koji ovaj tim igra Protiv Partizana. Fedotov nije štedio pohvale na račun srpskog kluba.

Partizan je ozbiljan ratnik evropskih kupova. On je barjaktar srpskog fudbala. Protivnicima ništa ne poklanja, ni u napadu ni u odbrani. Moraćemo dobro da se potrudimo da bismo došli do pobede. Sigurno će biti jako zanimljiv meč, rekao je Fedotov.

On je naveo da za crno-bele nastupa mnogo kvalitetnih igrača.

Ozbiljno se spremamo za dvomeč. Znamo da su skauti Partizana bili na našoj utakmici sa Ahmatom, ali poznajemo dobro i mi njih. Tu su Bibars Natho, Rikardo, da ne nabrajam dalje, jer bih mogao da naređam dosta igrača. Mnogo su jak tim. Ali, nema savršenih ekipa. Svi prave greške i verujem da ćemo sutra pronaći rupu u njihovoj odbran, kazao je on.

Ono što svakako predstavlja hendikep jeste što će se sutrašnja utakmica igrati pred praznim tribinama.

Šteta je što ćemo igrati kod kuće bez podrške navijača, dok će nas u Beogradu dočekati pun stadion i tamo će publika biti protivnikov 12. igrač. Nisu baš podjednaki uslovi, zaključio je Fedotov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE